rating dejtingsajter flashback Hollywoods kändisvärld 2006

date match uefa 2014 audrina-the-hills-mamma
dejtingsajt norrköping Audrina Patridge har blivit mamma! Hon och surfaren Corey Bohan (icke att förväxla med den dejta vän bror Cody Lohan) fick nyligen dottern Kirra och är såklart överlyckliga.

rolig presentation på dejtingsida Egentligen kunde jag inte bry mig mindre… förutom den nostalgin som Audrina ”Ceiling Eyes” alltid ger mig när jag ser hennes rullande ögon. 2006.. året då jag startade den här bloggen, var en sjukt härlig era inom Hollywoodskvaller: The Hills var på allas läppar; Kardashians existerade inte och trion Paris, Lindsay och Britney var en sanslös mediasensation och tidsinställd bomb som brann i båda ändar.

gratis date app schweiz Här är en liten recap över hur kändisvärlden såg ut för 10 år sedan (via dejtingsajt aktiva obrasci):

dansk dejtingsajt Hills-Its-First-Season-Lauren-Heidi-Were-BFFsFeel the rain on your skindejtingsidor akademiker hut Lauren Conrad var utan tvekan IT-tjejen 2006 då hon tog sin cab och styrde kosan från Laguna Beach mot L.A. och Audrina, tillsammans med sin bästis dejtingsajt 100 gratis visitekaartjes Heidi Montag. Både LC och Heidi är nu gifta och har lämnat dokusåpagenren.

gratis dejting utan medlemskap kostnad Paris-Hilton-2006-stars-are-blindvilka dejtingsidor är bra nu Paris Hilton firade sin hit-singel i augusti 2006, Stars Are Blind

nischad nätdejting flashback paris-och-kim-2006…och introducerade sin okända bästis, garderobsstylisten chhath puja date 2014 Kim Kardashian, till den intet ont anande världen…  Hon visste nog inte vad hon gjorde.

dejtingsajter social fobi vänner rihanna-2006Barbados-sångerskan dejtingsajt happy Rihanna var fortfarande rätt okänd för världen då hennes hit Pon de Replay släpptes 2006

bra dejt app miley-cyrus-2006Liksom date issued definition Miley Cyrus som precis blivit känd som Hannah Montana i TV-serien med samma namn.

gratis dejtingsajt i sverige zaremba brangelina-2006”Brangelina” hade precis blivit ett vedertaget begrepp då dejta interner kunde Angelina Jolie födde hennes och nätdejta anonymt Brad Pitts första gemensamma barn Shiloh i maj 2006.

när ska man höra av sig efter första dejten aniston-vince-vaughn-2006Och dejting 55 idag Jennifer Aniston umgicks med Vince Vaughn, hennes motspelare i The Break-Up, fram till december 2006.

dejta gratis online anschauen taylor-swift-2006Sommaren 2006 var date reminder app iphone Taylor Swift fortfarande en krullig, helylle, 16-årig countrytjej som försökte ”cross-over” till mainstream pop. Hon hade då en mängd kända (PR)-förhållanden att se fram emot: Taylor Lautner, John Mayer och Harry Styles för att nämna några.

dejting i mobilen malmö anna-nicole-smith-sonTragiskt: gratis dejtingsajter för unga Anna Nicole Smiths 20-årige son Daniel dog av en hjärtattack då han besökte sin mamma och nyfödda syster Dannielynn på sjukhuset. Ett halvår senare dog Anna Nicole själv.

dejtingsidor äldre kvinnor risker ♥♥♥

En reaktion på ”dejting via facebook chat Hollywoods kändisvärld 2006

  1. Anna-Lena dejtingsida för poliser skriver:

    dejting för kristna webbkryss Många av bilderna på kändisarna är de riktigt söta.
    I synnerhet Rihanna och även Angelina som är inte är ”heroin-chickt” benrangel.

singel dejting se flashback skvaller Kommentarer inaktiverade.